woensdag, januari 20, 2021

Agressieve man aangehouden voor overlast McDonald’s Hoofdweg Capelle aan den IJssel (Dumpert video)

Capelle aan den IJssel – De politie heeft zaterdagavond de man aangehouden waarvan het filmpje op Dumpert staat gepost. De man die zich ernstig had misdragen in de McDrive van de McDonald’s  aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel werd door de politie aangehouden nadat ze een melding hadden gekregen dat hij agressief tegen het personeel reageerde. Daarbij had hij meerdere bedreigingen geuit.

De politie kwam ter plaatse en vroeg al snel de hulp in van collega’s. Hij kon vervolgens worden aangehouden nadat hij de locatie niet wilde verlaten. Hij werd ingesloten en zal zich moeten verantwoorden voor zijn daden.

 

Related Articles

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Brandweervoertuig op zijn kant na ongeval Aveling Hoogvliet

0
Hoogvliet - Bij een ongeluk op de Aveling in Hoogvliet is woensdagmorgen een brandweervoertuig op...

Woningen ontruimd na brand in hennepkwekerij Stolpmand Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een nog onbekend aantal woningen op de Stolpmand is woensdagmorgen ontruimd nadat er...

4 REACTIES

  1. Echt de media weer hoor. Deze man is zondag ochtend opgepakt. En de persoon die het raampje kapot heeft gekopt zaterdag avond al. Is niet dezelfde persoon. Het is al erg genoeg wat hij staat te doen, en de media maakt het nog ff erger!!

Comments are closed.

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg