maandag, januari 25, 2021

Politie houdt man in woning aan en treft gestolen scooters Robert Kochplaats Rotterdam

Rotterdam – De politie heeft gisteren een man in een woning aan de Robert Kochplaats aangehouden. In eerste instantie gingen agenten naar de woning omdat hij zichzelf iets wilde aandoen. Meerdere eenheden gingen ter plaatste om de situatie onder controle te krijgen.

Omdat de man geen onbekende is van de politie werd er ook een politiehond ingezet. Na onderhandelen in de woning en met de hulp van een politiehond kon hij worden aangehouden. Omwonenden gaven aan dat hij een zak over zijn kop kreeg, dit was hij omdat hij bekend staat te spugen richting de agenten.

Hij werd geboeid afgevoerd. Tijdens controle van de woning en kelderboxen werden er drie gestolen scooters aangetroffen. Bergingsbedrijf Henk Roos heeft de scooters voor de politie afgevoerd voor verder onderzoek.

Foto’s : Henk Roos Autoberging

image

image

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg