Vrouw op scooter aangereden door automobilist Hoofdweg-Zuid Nieuwerkerk a/d IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Nieuwerkerk aan den IJssel – Op donderdagmiddag werden de hulpdiensten uit Hollands Midden en Rotterdam Rijnmond gealarmeerd voor een ongeval op de Hoofdweg Zuid in Nieuwerkerk aan den IJssel. Er bleek een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een auto en scooter.

De auto kwam vanuit een uitrit en zag de scooterrijdster niet meer op tijd naderen. De scooterbestuurster kon een aanrijding niet meer voorkomen en botste bovenop de auto. Twee ambulance voertuigen uit Rotterdam kwamen ter plaatse. Ze is lange tijd ter plaatse behandeld waarna ze later naar een ziekenhuis is vervoerd. De bestuurder van de auto raakte niet gewond.

De scooter kwam na de aanrijding rechtop tegen de auto te staan. De scooter liep flinke schade op. De auto kwam er een stuk beter vanaf. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen. De Hoofdweg Zuid was tijdens de afhandeling en het sporenonderzoek van het incident afgesloten voor alle verkeer.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval NAY (2) [1600x1200] Ongeval NAY (4) [1600x1200] Ongeval NAY (16) [1600x1200] Ongeval NAY (26) [1600x1200]

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd