Ouders van gezin uit Koudekerk aan den Rijn overleden na enstig ongeval E17 Sint Niklaas België

Date:

Share post:

- Advertisement -

Sint Niklaas (BE) – Bij een ernstig ongeluk op de E17 in België zijn twee Nederlanders om het leven gekomen. Twee ouders met hun kinderen uit Koudekerk aan den Rijn waren onderweg naar hun vakantieadres toen het mis ging ter hoogte van Sint Niklaas. De auto reed achterop een Poolse vrachtwagen die stilstond op de vluchtstrook. De ouders van het gezin waren op slag dood.

De kinderen werden door de brandweer uit de auto gehaald. Een jongen van 5-jaar is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Het andere kind kwam er zonder kleerscheuren vanaf. De snelweg was gedurende het ongeval en het daarbij behorende onderzoek afgesloten voor het verkeer.

De vrachtwagenchauffeur verklaarde dat hij zijn voertuig aan het inspecteren was nadat hij over een ijzeren plaat was gereden. Toen hij weer instapte voelde hij een soort slag. Toen hij achter ging kijken zag hij de zwaargehavende auto en belde de hulpdiensten. De politie heeft contact opgenomen met de opa en oma van het gezin. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren wordt nog onderzocht.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd