dinsdag, januari 19, 2021

Ouders van gezin uit Koudekerk aan den Rijn overleden na enstig ongeval E17 Sint Niklaas België

Sint Niklaas (BE) – Bij een ernstig ongeluk op de E17 in België zijn twee Nederlanders om het leven gekomen. Twee ouders met hun kinderen uit Koudekerk aan den Rijn waren onderweg naar hun vakantieadres toen het mis ging ter hoogte van Sint Niklaas. De auto reed achterop een Poolse vrachtwagen die stilstond op de vluchtstrook. De ouders van het gezin waren op slag dood.

De kinderen werden door de brandweer uit de auto gehaald. Een jongen van 5-jaar is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Het andere kind kwam er zonder kleerscheuren vanaf. De snelweg was gedurende het ongeval en het daarbij behorende onderzoek afgesloten voor het verkeer.

De vrachtwagenchauffeur verklaarde dat hij zijn voertuig aan het inspecteren was nadat hij over een ijzeren plaat was gereden. Toen hij weer instapte voelde hij een soort slag. Toen hij achter ging kijken zag hij de zwaargehavende auto en belde de hulpdiensten. De politie heeft contact opgenomen met de opa en oma van het gezin. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren wordt nog onderzocht.

 

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg