Vijf gewonden na ongeluk tussen drie auto’s Dammeweg N57 Vierpolders

Date:

Share post:

- Advertisement -

Vierpolders – Bij een ongeval op de N57 op Dammeweg zijn zondag vijf gewonden gevallen. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een ongeval tussen drie personenvoertuigen. Diverse hulpverleners waaronder de brandweer en het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse.

De slachtoffers werden uit de auto’s gehaald door de hulpverleners en erna met meerdere ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Achter het ongeval ontstond een gigantische file. Vanwege het ongeval konden de voertuigen niet meer passeren. Pas nadat het onderzoek had plaatsgevonden kon een gedeelte worden vrijgegeven. De oorzaak wordt onderzocht.

Foto’s : Erik Terpstra

image

image

image

image

image

image

image

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd