maandag, januari 25, 2021

Man (62) overleden nadat hij overboord sloeg van Duitse zeilboot Haringvliet Zuid Beijerland

Zuid Beijerland – Op het Haringvliet ter hoogte van Zuid Beijerland is vanmiddag een 62-jarige man overleden nadat hij overboord was geslagen. Twee andere opvarenden sprongen hem vervolgens achterna om te helpen. Echter kwamen zij ook direct in de problemen. De opvarenden van een ander zeiljacht die het allemaal zagen gebeuren alarmeerden vervolgens de hulpdiensten. De KNRM van Stellendam, Hellevoetsluis en Dordrecht in combinatie met de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen.

De reddingsboot van Stellendam was snel ter plaatse en wist de 62-jarige man uit het water te halen. Zij zijn direct gestart met de reanimatie waar zij eenmaal op de kant zijn bijgestaan door het Mobiel Medisch Team. Na stabilisatie is de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand was kritiek. Inmiddels heeft de politie laten weten dat hij in het ziekenhuis alsnog is overleden aan zijn verwondingen. De twee andere opvarenden konden ter plekke worden nagekeken. Zij waren alleen wat onderkoeld. Waardoor de man is overboord geslagen wordt onderzocht.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0122 DSC_0126 DSC_0127 DSC_0133 DSC_0140

 

 

Related Articles

Ongeregeldheden in Rotterdam-Zuid en Centrum, meerdere aanhoudingen verricht

0
Rotterdam - Een groep van in totaal zo'n 100 jongeren is maandagavond omstreeks 19.00 uur...

Auto te water door vergeten handrem Bermweg Capelle aan den Ijssel

0
Capelle aan den IJssel - Op de Bermweg is maandagmorgen een auto te water geraakt....

Beschietingen op woning mogelijk waarschuwing vanuit Criminele circuit Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den Ijssel - De politie houdt er rekening mee dat de beschietingen op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg