Man (62) overleden nadat hij overboord sloeg van Duitse zeilboot Haringvliet Zuid Beijerland

Date:

Share post:

Zuid Beijerland – Op het Haringvliet ter hoogte van Zuid Beijerland is vanmiddag een 62-jarige man overleden nadat hij overboord was geslagen. Twee andere opvarenden sprongen hem vervolgens achterna om te helpen. Echter kwamen zij ook direct in de problemen. De opvarenden van een ander zeiljacht die het allemaal zagen gebeuren alarmeerden vervolgens de hulpdiensten. De KNRM van Stellendam, Hellevoetsluis en Dordrecht in combinatie met de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen.

De reddingsboot van Stellendam was snel ter plaatse en wist de 62-jarige man uit het water te halen. Zij zijn direct gestart met de reanimatie waar zij eenmaal op de kant zijn bijgestaan door het Mobiel Medisch Team. Na stabilisatie is de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand was kritiek. Inmiddels heeft de politie laten weten dat hij in het ziekenhuis alsnog is overleden aan zijn verwondingen. De twee andere opvarenden konden ter plekke worden nagekeken. Zij waren alleen wat onderkoeld. Waardoor de man is overboord geslagen wordt onderzocht.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0122 DSC_0126 DSC_0127 DSC_0133 DSC_0140

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd