Politie onderzoekt brand in auto Jacob Roggeveenlaan Gouda

Date:

Share post:

- Advertisement -

Gouda – Vanavond rond 23.30 uur werd de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand op de Jacob Roggeveenlaan in Gouda. Wederom stond hier een voertuig in brand, net zoals enkele weken geleden. Ook dit maal was er spraken van brandstichting, maar door snel optreden van buurtbewoners bleef de schade dit keer beperkt.

Gezien de verdachte omstandigheden waaronder de brand had plaats gevonden is door de politie uitgebreid sporenonderzoek gedaan waarbij ook een speurhond werd ingezet. Na dat deze zijn werk had gedaan kon de omgeving weer worden vrijgegeven. Voor zover bekend heeft het dier geen bijzonderheden aangetroffen. Rond 02:30 werd het plaats delict opgeheven.

Foto’s: Marco van Bemmel

Brand GDA (10) [1600x1200] Brand GDA (12) [1600x1200] Brand GDA (27) [1600x1200]

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd