Zeer grote uitslaande brand in loods met tuinmeubelen langs A58/A65 Koningshoeven Tilburg

woensdag 5 augustus 2015 09:02

Tilburg – Op de Koningshoeven in Tilburg is sinds woensdagmorgen een grote brand uitgebroken in een loods met kunstof tuinmeubelen van het bedrijf Hacas Beheer. Omstreeks kwart over zeven kwam de eerste melding binnen, ter plaates bleek het vuur snel om zich heen te grijpen waarna er tientallen brandweerploegen ter plaatse werden gevraagd. De loods is vijftig meter breed en honderd meter lang. De brand gaat gepaard met een dikke zwarte rookwolk.

Vanwege de brand is de afrit Tilburg Centrum-Oost van de A58/A65 afgesloten. Mensen in de omgeving is geadviseerd om de ventilatie uit te schakelen. Het pand is zo goed als uitgebrand inmiddels. De loods zakt in elkaar en geen enkele gevel staat meer rechtop. De brandweer denkt nog uren bezig te zijn. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zeer grote uitslaande brand in loods met tuinmeubelen langs A58/A65 Koningshoeven Tilburg
Schrijver:

 

 

Tilburg – Op de Koningshoeven in Tilburg is sinds woensdagmorgen een grote brand uitgebroken in een loods met kunstof tuinmeubelen van het bedrijf Hacas Beheer. Omstreeks kwart over zeven kwam de eerste melding binnen, ter plaates bleek het vuur snel om zich heen te grijpen waarna er tientallen brandweerploegen ter plaatse werden gevraagd. De loods is vijftig meter breed en honderd meter lang. De brand gaat gepaard met een dikke zwarte rookwolk.

Vanwege de brand is de afrit Tilburg Centrum-Oost van de A58/A65 afgesloten. Mensen in de omgeving is geadviseerd om de ventilatie uit te schakelen. Het pand is zo goed als uitgebrand inmiddels. De loods zakt in elkaar en geen enkele gevel staat meer rechtop. De brandweer denkt nog uren bezig te zijn. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!