Eèn slachtoffer bij kettingbotsing Maasboulevard Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Vanmiddag is er bij een kettingbotsing op de Maasboulevard te Rotterdam èèn slachtoffer gevallen.

Omstreeks 15:25 uur kwam er via 112 bij de meldkamer ambulance een melding binnen van een kettingbotsing op de Maasboulevard stad ingaand ter hoogte van het Shell tankstation. Hierop zijn ambulance en politie gelijk uitgerukt naar de incident locatie.

Ter plaatse bleek dat er vier voertuigen op elkaar waren gereden. Uit de verklaringen van de bestuurders bleek dat op de linker rijstrook van het stad ingaande verkeer een bestuurder linksaf over de doorgetrokken streep naar de Shell wilde afslaan. Hier op moest het achter liggende verkeer remmen echter kon de bestuurder van de grijze Mercedes Vito niet optijd tot stilstand komen en heeft de drie voorgangers opgediend.

Bij deze kettingbotsing is èèn persoon gewond geraakt en afgevoerd naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. Drie van de vier personenauto’s konden niet zelfstandig verder rijden en zijn door de takeldienst afgesleept.

Tijdens het incident heeft een politie in beide rijrichtingen èèn rijstrook afgezet voor een veilige werkruimte. Omstreeks 16:22 uur heeft de politie de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s: Enrico Luijcx

image

image

image

image

- Advertisement -

Gerelateerd