vrijdag, januari 22, 2021

Melding van beknelling bij flink ongeval op de Goverwellesingel met Middenmolenlaan in Gouda

Rond middernacht kwam er een melding binnen van een flink ongeval tussen twee auto’s op de kruising Goverwellesingel met de Middenmolenlaan / Wilhelmina van Pruisenlaan. Brandweer, ambulance en politie spoedde zich ter plaatse.

Gelukkig bleek er bij aankomst niemand bekneld te zitten. De bestuurder van de zwarte auto, welke alleen in de auto zat, is door het ambulancepersoneel nagekeken maar bleek niets te mankeren. Ook van de andere auto is in ieder geval één persoon nagekeken door het ambulancepersoneel. Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De zwarte auto kwam vanaf de Middenmolenlaan en wilde rechtdoor de Goverwellesingel oversteken om zo de Wilhelmina van Pruisenlaan op te rijden. Een witte Volvo welke vanaf de N228 kwam werd hierbij over het hoofd gezien waarna een aanrijding onvermijdelijk bleek en een flinke klap volgde. Door de enorme klap werd ook een lantaarnpaal met bewegwijzering en een klein geel richtingspaaltje volledig uit de grond gereden.

Een berger kwam ter plaatse en heeft de zwaar gehavende voertuigen afgevoerd. De rest van de nacht zal Ecoloss in samen werking met de gemeente nog bezig zijn met het veilig stellen van de lantaarnpaal en de borden. Ook was er kortsluiting in de lantaarnpalen onstaan waardoor er een aantal uit waren, ook dit zal weer worden verholpen.

Foto’s: Marco van Bemmel

Aanrijding GDA (1) [1600x1200]

Aanrijding GDA (3) [1600x1200]

Aanrijding GDA (5) [1600x1200]

Aanrijding GDA (13) [1600x1200]

Aanrijding GDA (14) [1600x1200]

Aanrijding GDA (17) [1600x1200]

Aanrijding GDA (24) [1600x1200]

Aanrijding GDA (35) [1600x1200]

Related Articles

Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie in Nieuwerkerk aan den IJssel

0
Nieuwerkerk aan den IJssel - Het Mobiel Medisch Team is vrijdagmiddag omstreeks 13.30 uur ter...
ornament bruiloftstaart

Hoffelijk gebaar bruidegom leidt tot inname rijbewijs

0
Rotterdam - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een net getrouwde man. De bruidegom...

Straatrace op Weena eindigt in brokken

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg