zondag, mei 16, 2021
11.1 C
Rotterdam
zondag 16 mei 2021

Twee aanhoudingen nadat motorrijder valt door glad wegdek Middelweg – N456 Moordrecht

Rond 13:00 vanmiddag werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de Middelweg – N456 in Moordrecht bij Hectometer 3,1. Er bleek een motorrijder te zijn gevallen door olie op het wegdek.

De motorrijder is uiteindelijk met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Het oliespoor liep vanaf de bocht waar het ongeval gebeurde tot en met de oprit van de A20 richting Gouda. Medewerkers van de Provincie kwamen ter plaatse om het verkeer te attenderen op het gladde wegdek.

Later kwamen Rijkswaterstaat, Ecoloss & Vermeulen Groep ter plaatse om het wegdek te gaan reinigen. De oprit van de A20 richting Gouda werd afgesloten voor het verkeer. Later werd ook de rechterrijstrook afgesloten. Volgens de VID zou het oliespoor doorlopen tot aan de A12 bij parkeerplaats De Andel bij Reeuwijk.

Aanhoudingen
Terwijl de politie en andere instanties bezig waren met de afhandeling van het incident kwam er een auto welke een oprit op wilde rijden maar dit kon niet omdat er een politieauto en een andere auto stonden geparkeerd. Normaal vragen of de auto weg kon worden gezet was er niet meer bij, direct werd een grote mond opgezet waarna de politie even in gesprek wilde met de man. In plaats van naar de agenten toe te komen liep de man weg. Diverse scheldwoorden klonken door de lucht waarna het op het erf van de woning uit de hand liep en de persoon met de nodige moeite werd aangehouden. Een ander familielid bemoeide zich met de aanhouding waarna ook deze man werd aangehouden. Beide personen zijn afgevoerd naar het politiebureau. Ook na de aanhouding konden de personen het niet laten nog diverse scheldwoorden te laten klinken. De politie zal verder gaan uitzoeken wat er precies is gebeurd.

Foto’s: Marco van Bemmel

N456 Moordrecht (1) [1600x1200]

N456 Moordrecht (2) [1600x1200]

N456 Moordrecht (6) [1600x1200]

N456 Moordrecht (11) [1600x1200]

N456 Moordrecht (13) [1600x1200]

 

N456 Moordrecht (24) [1600x1200]

 

 

N456 Moordrecht (26) [1600x1200]

 

Related Articles

Pool keert op N219 en komt vast te zitten in Zevenhuizen

0
Zevenhuizen - Een Poolse vrachtwagenchauffeur heeft zaterdagavond voor een levensgevaarlijke situatie gezorgd op de N219...

Twee gewonden bij ongeval Westvoorneweg Oostvoorne

0
Rond 15:20 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Molendijk / Westvoorneweg. Naast...

Schietpartij op voetgangersbrug Zuidplein Ikazia Ziekenhuis

0
Rotterdam - Op de voetgangersbrug van het Ikazia ziekenhuis naar het Zuidplein heeft zaterdagmiddag rond...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Nieuwbouw Wielewaal doorkruist gerechtelijke procedure

Nieuwbouw Wielewaal doorkruist gerechtelijke procedure [...]

Salomon Cohen (Afl. 27)

Salomon Cohen (Afl. 27) [...]

Tijdelijke Suurhoffbrug op zijn plek gelegd in Rotterdam

Tijdelijke Suurhoffbrug op zijn plek gelegd in Rotterdam [...]

Stenen door ruiten van woning persfotograaf Joey Bremer

Stenen door ruiten van woning persfotograaf Joey Bremer [...]

'Waarom greep politie niet in bij spuwende demonstranten?'

'Waarom greep politie niet in bij spuwende demonstranten?' [...]

Stay Connected

9,395FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg