zondag, januari 24, 2021

Politie lost waarschuwingsschot na achtervolging Heideweg Utrecht

Utrecht – De politie heeft maandagmorgen na een waarschuwingsschot twee verdachten kunnen aanhouden nadat zij op de vlucht waren geslagen voor de politie. Op de A12 bij Maarn kreeg de politie een verdachte voertuig in het vizier die bij het zien van de politie zijn verlichting doofde.  De bestuurder gaf vervolgens vol gas en ging ervandoor met de twee overige inzittenden.

De automobilist ging op hoge snelheid richting Zeist en nam de afrit om vervolgens richting de Driebergseweg te rijden. Onderweg werden er diverse voorwerpen uit het voertuig gegooid. Op de kruising met de Heideweg was er sprake van een blokkade waarna de inzittenden te voet wilden vluchten. Agenten konden doormiddel van een waarschuwingsschot twee verdachten aanhouden. De andere kon de benen nemen en werd niet meer gevonden. De politie doet nog onderzoek naar de voorwerpen die zijn weggegooid.

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg