zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Politie maakt jacht op kinderlokker in Leiden

- advertentie -

Leiden – De politie in Leiden is naarstig op zoek naar man die verdacht wordt van kinderlokking. De man zou zondagmiddag op de Flevoweg een groepje kinderen hebben aangesproken en geprobeerd hebben om deze met snoepjes over te halen om met hem mee te gaan. De kinderen renden vervolgens naar hun ouders.

De ouders schakelden direct de politie in, die nog naar de man heeft gezocht. Dit was echter zonder resultaat. De politie heeft via Twitter en Instagram een oproep gedaan om te kijken naar een man van ongeveer 30 jaar, zwart krullend haar en was brildragend. Mochten er getuigen zijn worden deze verzocht om zich te melden bij de politie.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -