Politie stopt 13-jarige bestuurder op de Oostweg in Zoetermeer

Date:

Share post:

- Advertisement -

Zoetermeer – De politie heeft zondagavond een 13-jarige bestuurder van een auto aan de kant gezet op de Oostweg. Agenten zagen een voertuig heel erg langzaam rijden en besloten de auto aan de kant te zetten doormiddel van een stopteken. Eenmaal uitgestapt deden zij een bijzondere ontdekking. De bestuurder bleek slechts 13-jaar en zijn vader zat naast hem.

De vader was zijn zoontje vermoedelijk een rondje in de auto aan het leren rijden. Uiteraard is dit levensgevaarlijk en de agenten besloten een proces-verbaal uit te schrijven. Nadat er van plek werd gewisseld mochten de twee hun weg weer vervolgen.

 

https://twitter.com/WagBuytenwegh/status/630472949229858816/

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd