Touringcar bungelt boven het IJ na éénzijdig ongeval Amsterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Amsterdam – In Amsterdam-Noord op de Distelweg is een buschauffeur zich helemaal rot geschrokken toen hij van de weg raakte. De chauffeur van de maatschappij P&O Ferries raakte door een nog onbekend oorzaak van de weg af. Hij ramde een prullenbak, een paaltje en een hekwerk om vervolgens bungelend boven het IJ tot stilstand te komen.

De chauffeur was erg geschrokken maar kon ongedeerd de bus aan de achterzijde verlaten. De bus zou op het moment van het ongeval leeg zijn geweest. Waardoor het ongeval gebeurd is wordt onderzocht. Mogelijk is de chauffeur niet lekker geworden. Een berger zal ter plaatse moeten komen om de bus weer terug de weg op te trekken.

Foto’s : Daan Jongen

 

CMXBEoaUsAAR9R5 CMXAEINUYAEb7F8

 

https://twitter.com/Daanjongen/status/632123618156265472/

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd