donderdag, december 2, 2021
4.7 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Vrouw bruut beroofd van handtas, politie houdt direct verdachte aan Kerstendijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 18-jarige man is vanmorgen vroeg door agenten aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht een 51-jarige vrouw aan de Kerstendijk te hebben overvallen. De politie kreeg omstreeks 07.00 uur de melding van een straatroof in de straat. Zij gingen ter plaatse om een onderzoek in te stellen.

De vrouw verklaarde dat twee mannen met brute kracht haar handtas hadden ontvreemd. Daarna waren zij op de vlucht geslagen in de richting van de Omloopdijk. Agenten gingen vervolgens op onderzoek uit en kon één van de verdachten al snel aanhouden. Hij had zich verschanst in de bosjes. De politie zet het onderzoek voort naar de andere verdachte.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -