Baby Tim wordt geboren op snelweg A2 Vught

zondag 16 augustus 2015 10:56
Fotograaf : Anouk Krempel

Vught – Een bijzonder gebeurtenis afgelopen nacht op de A2 bij Vught. Daar werd Baby Tim geboren toen zijn ouders met hem vanuit Boxtel op weg waren naar het ziekenhuis voor zijn geboorte. Ze hoefden nog maar drie kilometer te rijden naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis maar gingen dat niet meer halen. De politie en ambulance kwamen ter plaatse en de snelweg werd voor een gedeelte afgezet.

Onder begeleiding van een verloskundige en het ambulancepersoneel werd baby Tim in goede gezondheid geboren op de A2. Ook opa en oma waren aanwezig bij de bevalling van hun kleinzoon. Na de geboorte werden moeder en zoon voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Wijkagent Jack van Rijs liet weten bij de geboorte aanwezig te zijn geweest.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Baby Tim wordt geboren op snelweg A2 Vught
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Vught – Een bijzonder gebeurtenis afgelopen nacht op de A2 bij Vught. Daar werd Baby Tim geboren toen zijn ouders met hem vanuit Boxtel op weg waren naar het ziekenhuis voor zijn geboorte. Ze hoefden nog maar drie kilometer te rijden naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis maar gingen dat niet meer halen. De politie en ambulance kwamen ter plaatse en de snelweg werd voor een gedeelte afgezet.

Onder begeleiding van een verloskundige en het ambulancepersoneel werd baby Tim in goede gezondheid geboren op de A2. Ook opa en oma waren aanwezig bij de bevalling van hun kleinzoon. Na de geboorte werden moeder en zoon voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Wijkagent Jack van Rijs liet weten bij de geboorte aanwezig te zijn geweest.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!