Van der Valk hotel ontruimd na brand in warmte-krachtcentrale Parallelweg-Zuid Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Nieuwerkerk aan den IJssel – Hotel van der Valk aan de Parallelweg-Zuid is zondagmorgen ontruimd vanwege brand in een warmte-krachtcentrale van het Hotel. De brandweer rukte uit nadat er rook zou komen uit de transformatorruimte.

Een gedeelte van het hotel werd vanwege de brand ontruimd. De brandweer heeft de brand met onder andere poeder moeten blussen. De brandweer had na ongeveer een uur de brand onder controle. Hoeveel schade het hotel heeft opgelopen is nog niet bekend. Er zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_9472 FMS_9465 FMS_9459
image

image

image

image

image

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd