dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Buren redden bewoonster op leeftijd op tijd uit woning bij forse woningbrand Meidoornlaan Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – In een woning aan de Meidoornlaan in Ridderkerk heeft maandagmiddag een forse keukenbrand gewoed. Bij het ter plaatse komen van de brandweer was iedereen al uit de woning. De brand ging gepaard met een forse rookontwikkeling.

De brandweer wist het vuur in de woning snel te blussen. De brand had zich echter dusdanig ontwikkeld dat er sprake was van forse schade. Wijkagent Patrick Sepers liet weten dat er geen gewonden zijn gevallen dankzij de rookmelder. Hierdoor konden buren de op hogere leeftijd zijnde bewoonster uit het brandende huis halen.

https://twitter.com/PSepers/status/633293354244120576/

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -