Dode en gewonde na ernstig ongeval A16 Zevenbergen

maandag 17 augustus 2015 10:45
Foto : Dennis Vervoorn

Zevenbergen – Op de A16 is een Belgische bestuurder van een personenauto om het leven gekomen na een zware crash bij Zevenbergen. De auto raakte van de weg en reed tegen een portaal met verkeersborden. Diverse hulpverleners rukten uit maar konden niet voorkomen dat één van de twee inzittenden ter plekke kwam te overlijden.

De andere inzittende is gestabiliseerd en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Het verkeer wordt geadviseerd om in de richting van Antwerpen om te rijden vanwege het politieonderzoek.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode en gewonde na ernstig ongeval A16 Zevenbergen
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Zevenbergen – Op de A16 is een Belgische bestuurder van een personenauto om het leven gekomen na een zware crash bij Zevenbergen. De auto raakte van de weg en reed tegen een portaal met verkeersborden. Diverse hulpverleners rukten uit maar konden niet voorkomen dat één van de twee inzittenden ter plekke kwam te overlijden.

De andere inzittende is gestabiliseerd en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Het verkeer wordt geadviseerd om in de richting van Antwerpen om te rijden vanwege het politieonderzoek.

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!