dinsdag, januari 19, 2021

Grote uitslaande brand in woning Delftweg Rotterdam

Rotterdam – De brandweer heeft maandagavond zijn handen vol gehad aan een forse woningbrand aan de Delftweg in plaatje “Zweth”. De brandweer kreeg de melding van brand op het dak van een woning. Ter plaatse aangekomen was er sprake van een forse brand waarbij het gehele dak inmiddels in de brand stond. Op de begane grond was een winkel aanwezig met kunstof meubels.

Vanwege de vele rook en forse uitbreiding schaalde de brandweer op naar zeer grote brand. Hierdoor konden zij ook het grootwater transport vanuit de Schie aanleggen om over voldoende bluscapaciteit te beschikken. Brandweerpersoneel haalde nog een stel papegaaien in een kooi uit de naastgelegen schuur.

Vanwege de forse rook had rijkswaterstaat een snelheidsdeken ingesteld op de A13. Hierdoor moesten automobilisten een snelheid van 70km/u hanteren.  De brandweer is geruime tijd bezig geweest om de felle brand te blussen. De nablus werkzaamheden zullen nog wel even duren. Tot zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

https://twitter.com/SFOUMANI/status/633360312213897216

 

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg