Man doodgeschoten naast auto Broekstraat Molenschot

maandag 17 augustus 2015 21:03

Molenschot – De politie heeft op de Broekstraat een overleden man aangetroffen naast een personenvoertuig. Het slachtoffer werd met schotwonden aangetroffen. Eerste hulp mocht helaas niet meer baten toen agenten ter plaatse waren gekomen.

Het is nog niet bekend wat er precies is gebeurd. Van de daders ontbreekt op dit moment nog ieder spoor. De politie heeft de weg inmiddels afgezet en is een groot onderzoek gestart. De schietpartij vond omstreeks 19:50 uur plaats. Omwonenden zouden meerdere schoten hebben gehoord.

 

 

0 reacties

Man doodgeschoten naast auto Broekstraat Molenschot
Schrijver:

 

 

Molenschot – De politie heeft op de Broekstraat een overleden man aangetroffen naast een personenvoertuig. Het slachtoffer werd met schotwonden aangetroffen. Eerste hulp mocht helaas niet meer baten toen agenten ter plaatse waren gekomen.

Het is nog niet bekend wat er precies is gebeurd. Van de daders ontbreekt op dit moment nog ieder spoor. De politie heeft de weg inmiddels afgezet en is een groot onderzoek gestart. De schietpartij vond omstreeks 19:50 uur plaats. Omwonenden zouden meerdere schoten hebben gehoord.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!