maandag, januari 25, 2021

Politie ramt voertuig van dronken automobilist na achtervolging A29/Ploegwei Barendrecht

Barendrecht – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een dronken automobilist in de kraag kunnen grijpen an een achtervolging. Agenten zagen een auto rijden waarvan zij het vermoeden hadden dat de bestuurder had gedronken. Op de A29 gaven zij de bestuurder een stopteken die er vervolgens op hoge snelheid vandoor ging richting Barendrecht.

Agenten waren direct de achtervolging gestart en kregen hulp van collega’s. Na een korte achtervolging door de Barendrechtse wijk Lagewei wist een politievoertuig ter hoogte van het Dalton College aan de Ploegwei de auto te rammen waardoor verder rijden niet meer mogelijk bleek. De bestuurder wilde nog te voet vluchten maar liep tegen een bouwhek op.

Na controle bleek dat de bestuurder teveel had gedronken en niet in het bezit was van een rijbewijs. Hij is voor beide zaken aangehouden en is overgebracht naar het bureau om daar een tijdje te brommen tot hij weer nuchter is. De officier van justitie buigt zich over zijn gepleegde strafbare feiten.

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=878827368853430&id=729417763794392/” width=”700″/]

Related Articles

Ongeregeldheden in Rotterdam-Zuid en Centrum, meerdere aanhoudingen verricht

0
Rotterdam - Een groep van in totaal zo'n 100 jongeren is maandagavond omstreeks 19.00 uur...

Auto te water door vergeten handrem Bermweg Capelle aan den Ijssel

0
Capelle aan den IJssel - Op de Bermweg is maandagmorgen een auto te water geraakt....

Beschietingen op woning mogelijk waarschuwing vanuit Criminele circuit Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den Ijssel - De politie houdt er rekening mee dat de beschietingen op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg