Man (53) overleden na ernstig arbeidsongeval Keppel Verolme Professor Gebrandyweg Botlek Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een 53-jarige man is woensdagavond om het leven gekomen na een ernstig arbeidsongeval op de scheepswerf Keppel Verolme aan de Professor Gerbrandyweg in de Botlek. De man viel op 60 meter hoogte vanuit een kooiconstructie naar beneden doordat hij mogelijk was uitgegleden. 

De man raakte zwaargewond en overleed ondanks de inzet van hulpverleners aan zijn verwondingen. De man was werkzaamheden aan het verrichten aan boorplatform. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Over de verdere identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend gemaakt.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd