Gezin raakt gewond nadat bestuurder controle over wagen verliest en over de kop slaat A58 bij Oirschot

Date:

Share post:

Oirschot – Bij een aanrijding op de A58 ter hoogte van Oirschot zijn vrijdagmorgen rond 03.45 uur een vader (48), moeder (44) en hun twee zoons (18 en 11) gewond geraakt.

De familie uit Bergen op Zoom reed in hun personenauto in de richting van Tilburg en door nog onbekende oorzaak verloor de vader de controle over de wagen. Deze kwam tegen de vangrail terecht en sloeg vervolgens over de kop. Toen het voertuig stil lag wisten de moeder en haar twee zoons uit de auto te kruipen en zich in veiligheid te brengen. Een passerende vrachtwagen zag de auto echter te laat, probeerde nog wel te remmen, maar reed vervolgens op de auto in. De wagen werd, met de vader er nog in, enkele tientallen meter mee gesleurd over de snelweg.

Traumahelikopter
Een traumahelikopter kwam ter plaatse voor de behandeling van de slachtoffers. Deze zijn uiteindelijk door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vader had in ieder geval een botbreuk in zijn been. De vrouw en haar zoons hadden verwondingen aan het hoofd en de hand. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. De politie doet nog verder onderzoek naar de exacte oorzaak van de aanrijding.

BRON: Politie.nl

- Advertisement -

Gerelateerd