dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Politie keert café binnenste buiten Hillelaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond in samenwerking met leden van Regionale Interventie Eenheid (RIE) een café aan de Hillelaan binnenstebuiten gekeerd. De politie had het idee dat er mogelijk een vuurwapen in het pand aanwezig zou zijn.

Aanwezigen werden door de politie één voor één naar buiten gehaald en gefouilleerd. Daarnaast werden er enkele auto’s van café bezoekers doorzocht door de hondengeleiders van de politie. Het is niet bekend of er iets is aangetroffen en of er aanhoudingen zijn verricht.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -