maandag, januari 18, 2021

Man (22) gaat door het lint en slaat agent in gezicht tijdens verkeerscontrole Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een 22-jarige man aangehouden nadat hij een agent had mishandeld op de Crooswijkseweg. De Rotterdammer was met een groep naar een politiecontrole op de Crooswijkseweg gekomen en omsingelde een auto die was staande gehouden. 

De politie sommeerde de personen om weg te gaan, waarop één van hen de agent een klap in zijn gezicht gaf. De agent raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. Ondertussen was er assistentie ter plaatse gevraagd en kon de man na zijn vluchtpoging met behulp van de politiehonden worden aangehouden.

De man zit vast en wordt mogelijk zware mishandeling ten laste gelegd. Waarom de groep naar de verkeerscontrole kwam is niet bekend.

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

1 REACTIE

  1. Sorry maar waarom word er nooit gezegd dat die agenten iets gedaan hebben ookal zitten ze verkeerd wat hierbij ook het geval was gisteren voor de Turkse supermarkt. Die jongen stond er te wachten op iemand en bleef er staan waarop de agent hem telkensvroeg om weg te gaan waarbij die jongen antwoorde van nee, waarbij die agent hem aanviel en de jongen weer terug sloeg. Eigen schuld zeg ik dan maar tegen die agent, zoveel agenten die mensen zomaar aanvallen, dood schieten en of met geweld dood maken kijken hoe ze het vinden als een agent dat bij hem/haar eigen familie doet dat mag dan opeens niet.

    Maar de agent ligt in de ziekenhuis hij heeft rake klappen gekregen tegen de hoofd etc en omdat de agent eerst begon is de jongen op vrij voeten en hierbij onschuldig.

    Hou Op met geweld! Zo worden jullie alleen gehaten en maken jullie alle andere agenten zwart want er zijn ook goeie agenten!

Comments are closed.

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg