dinsdag, januari 19, 2021

Zwaargewonde en aanhouding na steekpartij in woning Stokroosstraat Rotterdam

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er in een woning aan de Stokroosstraat een steekpartij plaatsgevonden. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een onenigheid in het pand waarna er één persoon werd neergestoken. Deze raakte zwaargewond en moest gestabiliseerd worden door personeel van het Mobiel Medisch Team.

Na stabilisatie is het slachtoffer zwaargewond onder begeleiding van de politie met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft in de woning een verdachte aangehouden. Nog een ander persoon raakte mogelijk lichtgewond. De politie heeft inmiddels een onderzoek gestart. Medewerkers van Forensische Opsporing hebben sporenonderzoek verricht in de woning.

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg