zaterdag, mei 28, 2022
13 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Snelweg A29 dicht na ongeval in Heinenoordtunnel

- advertentie -

Barendrecht – De Heinenoordtunnel is sinds enige tijd afgesloten nadat er in de richting van Heinenoord een ongeval is gebeurd. Twee voertuigen botsten op de A29 elkaar en zorgden voor een behoorlijk puinhoop. Om dit op te kunnen ruimen moest rijkswaterstaat de tunnel sluiten.


Of er gewonden zijn gevallen is niet bekend. Rijkswaterstaat heeft tot ongeveer 23.00 uur nodig om de brokstukken op te ruimen. Waardoor het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Automobiliste  richting Heinenoord worden omgeleid via de Kiltunnel door de A15, A16 te volgen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -