zaterdag, januari 23, 2021

Flinke brand bij bedrijf Qolortech is geblust Aalbosweg Vaassen

Vaassen – De brandweer heeft afgelopen nacht zijn handen vol gehad aan een flinke brand in het bedrijfspand van Qolortech aan de Aalbosweg. De brandweer rukte uit voor een brand in het gebouw maar trof ter plaatse een flinke brand aan.

De brand woedde vooral aan de voorzijde van het pand. In het pand lag onder andere veel plastic opgeslagen. De brand ging dan ook gepaard met een forse rookontwikkeling. Omwonenden hadden er geen last van, omdat het bedrijf nogal afgelegen ligt.

De eigenaar van het bedrijf liet aan omroep Gelderland weten dat deze brand vrijwel onmogelijk is, de brand is mogelijk begonnen bij een bak met kunstofkorrels. De kans dat deze vanzelf in brand vliegt is vrijwel nihil. De politie en brandweer zullen dan ook onderzoek doen om te kijken of er sprake is van brandstichting.

 

Related Articles

Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen a/d IJssel - Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een...

Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in...

Dertien bekeuringen tijdens verkeerscontrole Capelseweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Ondanks alle coronamaatregelen houdt de politie ook nog toezicht op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg