donderdag, juli 7, 2022
17.8 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Ernstig zieke kinderen hadden de dag van hun leven in Isala Theater Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus hebben gezinnen met een ernstig, ongeneeslijk of chronisch ziek of gehandicapt kind de dag van hun leven beleefd in het Isala theater in Capelle aan den IJssel. De gezinnen hebben genoten van een dag vol activiteiten, lekkernijen en een mooie voorstelling van jongerentheater Quint. Even een dagje geen zorgen, maar lekker genieten met het hele gezin.

Deze dagen zijn georganiseerd door Stichting Pallieter, Stichting DaDa en Stichting Kopjes voor Kopjes. Het deelnemen aan deze dagen was voor de gezinnen geheel gratis. Dit is mogelijk geworden door de steun van de gemeente Capelle a/d IJssel en de vele sponsors. En niet te vergeten: de vele vrijwilligers die zich met volle overgave hebben ingezet om de gezinnen een fijne dag te bezorgen.

“De glimlach op de gezichten van al die kinderen, hoe ziek ze ook zijn, dat is uniek”, vertelt medeorganisator Aat van der Voort. “Dat zegt ons voldoende.”

 

p1000860kl


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -