Dode na ongeluk met personenvoertuig en vrachtwagen A59 Oosterhout (video)

maandag 31 augustus 2015 11:09
Foto : Dennis Vervoorn

Oosterhout – Bij een ernstig ongeluk op de A59 ter hoogte van Oosterhout is maandagmorgen een automobilist overleden. Door een nog onbekend oorzaak reed een vrachtwagenchauffeur vol op de achterkant van de personenauto. Hierdoor kwam de automobilist bekneld te zitten en overleed vrijwel direct aan zijn verwondingen.

Vanwege het ongeval is de weg tussen Made en Oosterhout richting Oss volledig afgesloten. De afsluiting duurt nog tot ongeveer twee uur. De politie doet ter plekke onderzoek naar de exacte toedracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is dan ook niet bekend.

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na ongeluk met personenvoertuig en vrachtwagen A59 Oosterhout (video)
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Oosterhout – Bij een ernstig ongeluk op de A59 ter hoogte van Oosterhout is maandagmorgen een automobilist overleden. Door een nog onbekend oorzaak reed een vrachtwagenchauffeur vol op de achterkant van de personenauto. Hierdoor kwam de automobilist bekneld te zitten en overleed vrijwel direct aan zijn verwondingen.

Vanwege het ongeval is de weg tussen Made en Oosterhout richting Oss volledig afgesloten. De afsluiting duurt nog tot ongeveer twee uur. De politie doet ter plekke onderzoek naar de exacte toedracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is dan ook niet bekend.

 

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!