Veel overlast door noodweer tussen Hoeksche Waard en Gorinchem

Date:

Deel bericht:

Het noodweer heeft tussen de Hoeksche Waard en Gorinchem zondagavond voor veel overlast gezorgd. Bij de brandweer kwamen tientallen meldingen binnen van ondergelopen straten en kelders vanwege de vele neerslag die neerviel in korte tijd. In Strijen kwamen er flinke hagelstenen naar beneden en kon het riool het hemelwater niet meer verwerken.

Ook in Hardinxveld-Giessendam en Papendrecht kwam het met bakken uit de hemel. De brandweer had zijn handen vol aan het verwerken van de wateroverlast meldingen. De brandweer heeft alleen de dreigende situaties opgelost. De rest is aan de bewoners om de rommel op te ruimen. Hoe groot de schade is, die is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -

Foto : Ferry Krauweel

CNr69W0UkAAnbem

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd