Veel schade aan oldtimer na brandje Haringvlietsluizen Hellevoetsluis

Date:

Share post:

- Advertisement -

Hellevoetsluis – De brandweer heeft maandagavond weten voorkomen dat een oldtimer tot de grond toe zou afbranden. De oldtimer was in brand gevlogen nabij de Haringvlietsluizen. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de auto geheel in brand zou vliegen.

Snel werd er een straal water op de auto gericht. Hierdoor kon de brandweer de brand beperken tot de voorzijde. De schade aan het voertuig is echter vrij groot. Het is nog maar de vraag of de wagen alsnog te redden is.

Foto’s : Erik Terpstra

ArufM6rda25XVnJjNvGRS0iw2d_eP0kkWl4Zk4Ivb_P2 AiCTkp9Mx-z673wFZNCIcsBorttLbIs7pW_gbtb7qIQF Ag77_7fzizbE1TnbZYEpicjjCxKz61Lp03X5-DjlfvEk Au6Ry2AXVnwAfk8-mNPfBeEU-rYekRTUVdgGFocvEZQg Ar0bnqDg4gh4oqVDgSgxON9_QvUEAN6DZv3c92KaF5fx ArNyxBOcr7vUtmRsl62F0-bFM1evbGtrlF6AskODOLVo

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd