zaterdag, januari 23, 2021

Veel schade aan oldtimer na brandje Haringvlietsluizen Hellevoetsluis

Hellevoetsluis – De brandweer heeft maandagavond weten voorkomen dat een oldtimer tot de grond toe zou afbranden. De oldtimer was in brand gevlogen nabij de Haringvlietsluizen. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de auto geheel in brand zou vliegen.

Snel werd er een straal water op de auto gericht. Hierdoor kon de brandweer de brand beperken tot de voorzijde. De schade aan het voertuig is echter vrij groot. Het is nog maar de vraag of de wagen alsnog te redden is.

Foto’s : Erik Terpstra

ArufM6rda25XVnJjNvGRS0iw2d_eP0kkWl4Zk4Ivb_P2 AiCTkp9Mx-z673wFZNCIcsBorttLbIs7pW_gbtb7qIQF Ag77_7fzizbE1TnbZYEpicjjCxKz61Lp03X5-DjlfvEk Au6Ry2AXVnwAfk8-mNPfBeEU-rYekRTUVdgGFocvEZQg Ar0bnqDg4gh4oqVDgSgxON9_QvUEAN6DZv3c92KaF5fx ArNyxBOcr7vUtmRsl62F0-bFM1evbGtrlF6AskODOLVo

Related Articles

Politie onderzoekt schietpartij Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - In de Charactostraat in de Capelse wijk Fascinatio is in...

Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen a/d IJssel - Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een...

Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg