Zwaargewonde na éénzijdig ongeval A16 Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Op de snelweg A16 is dinsdagavond één persoon zwaargewond geraakt nadat hij tegen de vangrails op de A16 was gereden. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De hulpdiensten rukten omstreeks  20:00 uur uit naar de melding van het ongeval. Brandweer, ambulance, politie en de traumahelikopter gingen ter plaatse.

De Lifeliner landde op de Parallelrijbaan waar het ongeval was gebeurd. Hierdoor moest het verkeer richting Utrecht/Den Haag via de op- afritten van de Jacques Dutilhweg de snelweg verder passeren. Achter het ongeval ontstond dan ook een flinke file. Het slachtoffer is nadat deze was gestabiliseerd onder begeleiding van een trauma-arts met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

FMS_0061 FMS_0065 FMS_0072 FMS_0083 FMS_0098 FMS_0104

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd