Dode na schietpartij, verdachte aangehouden Burgemeester Freijterslaan Roosendaal (video)

donderdag 3 september 2015 20:29

Roosendaal – Een man is donderdagmiddag overleden nadat hij werd neergeschoten voor een woning aan de Burgemeester Freijterslaan. Een 58-jarige man had daar een man van nog onbekende leeftijd neergeschoten. Vervolgens werd de man door toegesnelde agenten aangehouden.

Het slachtoffer werd omstreeks kwart voor vijf neergeschoten, omstanders en agenten wisten de man voor de woning weg te trekken. Hij werd ter plekke gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Helaas mocht alle hulp niet meer baten en overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen.

De man werd in zijn woning aangehouden. Dit ging volgens de politie heel rustig. De politie heeft inmiddels de straat afgezet en is begonnen met een forensisch sporenonderzoek. De toedracht van de schietpartij is nog geheel onduidelijk.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na schietpartij, verdachte aangehouden Burgemeester Freijterslaan Roosendaal (video)
Schrijver:

 

 

Roosendaal – Een man is donderdagmiddag overleden nadat hij werd neergeschoten voor een woning aan de Burgemeester Freijterslaan. Een 58-jarige man had daar een man van nog onbekende leeftijd neergeschoten. Vervolgens werd de man door toegesnelde agenten aangehouden.

Het slachtoffer werd omstreeks kwart voor vijf neergeschoten, omstanders en agenten wisten de man voor de woning weg te trekken. Hij werd ter plekke gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Helaas mocht alle hulp niet meer baten en overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen.

De man werd in zijn woning aangehouden. Dit ging volgens de politie heel rustig. De politie heeft inmiddels de straat afgezet en is begonnen met een forensisch sporenonderzoek. De toedracht van de schietpartij is nog geheel onduidelijk.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!