dinsdag, januari 19, 2021

Politie onderzoekt kledingstukken in water Veerpolderpad Warmond

Warmond – Vanavond omstreeks 19:20 uur zijn de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een incident op het Veerpolderpad in Warmond. Ter plaatse hadden een tweetal jongens de politie gealarmeerd naar aanleiding van enkele (kinder)kledingstukken welke in het water lagen. Omdat het niet duidelijk was of er iemand te water was geraakt zijn naast de politie ook een tweetal ambulances gealarmeerd.

Ook de politiehelikopter is ter plaatse gekomen om van bovenaf mee te kijken. Nadat bleek dat er geen personen in het water lagen zijn het ambulancepersoneel en de politiehelikopter weer retour gegaan. De politie heeft door middel van een stuk touw met daaraan een haak de kledingstukken uit het water gehaald waarna ter plaatse het een en ander is bekeken aan de spullen. Omdat er in de buurt van het incident diverse sportgelegenheden zijn bevestigd houd de politie rekening met gestolen goederen. De politie heeft de spullen meegenomen naar het bureau. De melders zijn ter plaatse door de polit ie bedankt voor het waarnemen van dit incident.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com
IMG_8748 IMG_8750 IMG_8755

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg