Grote brand legt café het Leeuwtje in de as Simon van Capelweg Noorden

Date:

Share post:

- Advertisement -

Noorden – Een grote brand heeft in de nacht van donderdag op vrijdag café het Leeuwtje aan de Simon van Capelweg verwoest. De brandweer groots uit na meerdere meldingen van de brand. Ter plaatse was er al sprake van een ver ontwikkelde brand. Ook was er mogelijk nog sprake van iemand in het gebouw. Na onderzoek door de brandweer bleek dit niet het geval.

De brand ging gepaard met een forse rookontwikkeling. Omwonenden werden geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. Ondanks de inzet van de brandweer konden zij niet voorkomen dat het pand zware schade opliep. Het pand zal als verloren moeten worden beschouwd. De oorzaak van de brand is niet bekend. Er zijn geen gewonden gevallen.

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd