woensdag, januari 27, 2021

Grote brand verwoest voormalig warenhuis Goudzwaard Noordstraat Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede – Een grote brand heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een groot voormalig warenhuis Goudzwaard in de as gelegd. De brand brak omstreeks half vijf uit in het pand aan de Noordstraat.  Bij het ter plaatse komen van de brandweer stond het pand al geheel in brand. 

De brandweer heeft ervoor gezorgd dat omliggende panden niet in brand zouden vliegen. Het pand wat in de brand stond hebben zij gecontroleerd laten uitbranden. Vanwege de rook die vrijkwam zijn omwonenden geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. Door de brand hadden bewoners van onder andere de Noordstraat geen elektriciteit en gas. De straat is afgesloten voor het verkeer.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Het pand stond op het moment van uitbreken leeg. De politie zal nadat de brandweer zijn werk heeft gedaan onderzoek doen naar de toedracht van de brand. De Noordstraat is afgesloten voor het verkeer.

Related Articles

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg