dinsdag, januari 19, 2021

Grote zoekactie naar zwaargewonde Mountainbiker Broekpolder Vlaardingen

Vlaardingen – Tientallen hulpverleners hebben zondagavond enige tijd gezocht naar een mountainbiker die in het water was gevallen op het parcours aan de Watersportweg in de Broekpolder. Omdat de locatie van de mountainbiker niet bekend was moesten hulpverleners waaronder de brandweer en politie op zoek gaan naar de gewonde man.

Via de meldkamer werd besloten om het slachtoffer een locatie te laten delen via zijn smartphone. Pas na enige tijd werd hij middenin het natuurgebied gevonden nabij een bruggetje. Collega’s van FlashPhoto.nl meldden dat de man zwaargewond naar het ziekenhuis is gebracht. Waardoor de man niet eerder is opgemerkt is niet bekend. Een mede mountainbiker heeft eveneens meegezocht naar de man. Vanwege de ernst van zijn verwondingen is er een traumateam vanuit Amsterdam per helikopter ter plaatse gekomen.

Zie hier de foto’s op de site van onze collega’s

 

Related Articles

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg