dinsdag, november 30, 2021
8.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Grote zoekactie naar zwaargewonde Mountainbiker Broekpolder Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – Tientallen hulpverleners hebben zondagavond enige tijd gezocht naar een mountainbiker die in het water was gevallen op het parcours aan de Watersportweg in de Broekpolder. Omdat de locatie van de mountainbiker niet bekend was moesten hulpverleners waaronder de brandweer en politie op zoek gaan naar de gewonde man.

Via de meldkamer werd besloten om het slachtoffer een locatie te laten delen via zijn smartphone. Pas na enige tijd werd hij middenin het natuurgebied gevonden nabij een bruggetje. Collega’s van FlashPhoto.nl meldden dat de man zwaargewond naar het ziekenhuis is gebracht. Waardoor de man niet eerder is opgemerkt is niet bekend. Een mede mountainbiker heeft eveneens meegezocht naar de man. Vanwege de ernst van zijn verwondingen is er een traumateam vanuit Amsterdam per helikopter ter plaatse gekomen.

Zie hier de foto’s op de site van onze collega’s

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -