Zwaargewonde na val in water achter schuur Oukoopsedijk Reeuwijk

Date:

Share post:

- Advertisement -

Reeuwijk – Tegen 03:00 in de nacht van zaterdag op zondag werden meerdere politie eenheden, twee ambulances, de brandweer en de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd voor een incident in een weiland langs de Oukoopsedijk in Reeuwijk.

Achterop een weiland, bij een schuur, bleek een persoon door onbekende oorzaak in het water terecht te zijn gekomen. De hulpdiensten hebben het slachtoffer kort gestabiliseerd waarna deze met behulp van de brandweer van achteraan het weiland naar de weg werd toegedragen om vervolgens in de ambulance verder behandeld te kunnen worden.

Na enige tijd is het slachtoffer per ambulance met spoed vervoerd naar het BleuLand ziekenhuis in Gouda. De trauma-arts reed in de ambulance mee. De helikopter is vervolgens langs de A12 / Goudse Poort bij Gouda weer geland om zijn arts op te halen. De lifeliner mag ’s nachts niet binnen de bebouwde kom landen waarna er gekozen werd voor deze landingsplaats bij de A12.

Hoe het slachtoffer in het water terecht kon komen is bij ons niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel

Traumaheli inzet RWK (24) [1600x1200] Traumaheli inzet RWK (14) [1600x1200] Traumaheli inzet RWK (6) [1600x1200] Traumaheli inzet RWK (58) [1600x1200]

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd