Baby te vondeling gelegd in voortuin Larensestraat Den Haag (video)

Date:

Deel bericht:

Den Haag – De politie doet onderzoek naar een bizarre melding van afgelopen nacht aan de Larensestraat. Bij een ouder echtpaar werd er aangebeld waarop zei open deden. Zij zagen niemand, maar tot hun schrik troffen zij een baby in een doek aan. Daarop werd de politie gebeld en het kind naar binnen gehaald.

De politie liet een ambulance ter plaatse komen en liet de vondeling een meisje controleren. In eerste instantie lijkt het meisje van onbekende leeftijd gezond te zijn. Ambulancemedewerkers hebben haar voor controle meegenomen naar het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. Daar wordt zij ook tijdelijk opgevangen.

- Advertisement -

De politie is inmiddels een groot onderzoek gestart. Naar de moeder is nog gezocht maar werd niet meer aangetroffen. “Als een baby te vondeling wordt gelegd, zit er altijd een heel verhaal achter”, zei een politiewoordvoerder.

De bewoners hebben waarschijnlijk het leven van het jonge meisje gered. Als zij daar nog de hele nacht had gelegen had ze het mogelijk niet overleefd. Waarom precies hun huis is uitgekozen is nog geheel onduidelijk. Het ouder echtpaar wordt opgevangen door slachtofferhulp.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Poortugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Poortugaal. Door...

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...