dinsdag, januari 26, 2021

Baby te vondeling gelegd in voortuin Larensestraat Den Haag (video)

Den Haag – De politie doet onderzoek naar een bizarre melding van afgelopen nacht aan de Larensestraat. Bij een ouder echtpaar werd er aangebeld waarop zei open deden. Zij zagen niemand, maar tot hun schrik troffen zij een baby in een doek aan. Daarop werd de politie gebeld en het kind naar binnen gehaald.

De politie liet een ambulance ter plaatse komen en liet de vondeling een meisje controleren. In eerste instantie lijkt het meisje van onbekende leeftijd gezond te zijn. Ambulancemedewerkers hebben haar voor controle meegenomen naar het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. Daar wordt zij ook tijdelijk opgevangen.

De politie is inmiddels een groot onderzoek gestart. Naar de moeder is nog gezocht maar werd niet meer aangetroffen. “Als een baby te vondeling wordt gelegd, zit er altijd een heel verhaal achter”, zei een politiewoordvoerder.

De bewoners hebben waarschijnlijk het leven van het jonge meisje gered. Als zij daar nog de hele nacht had gelegen had ze het mogelijk niet overleefd. Waarom precies hun huis is uitgekozen is nog geheel onduidelijk. Het ouder echtpaar wordt opgevangen door slachtofferhulp.

Related Articles

Wederom onrustig in Schilderswijk Den Haag

0
Den Haag - Ook in de Schilderswijk in Den Haag was het maandagavond weer onrustig....

Noodbevel in Gouda, groep raddraaiers steekt auto’s in brand

0
Gouda - Burgemeester Pieter Verhoeve heeft maandagavond twee keer een noodbevel afgegeven voor ongeregeldheden in...

Rellen in Rotterdam, politie zet traangas in en burgemeester Aboutaleb kondigt noodbevel af

0
Rotterdam - Rotterdam-Zuid is maandagavond veranderd in een oorlogsgebied nadat een groep van honderden jongeren...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg