dinsdag, januari 26, 2021

Kind (1) gereanimeerd na val in water Lekdijk Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel – Een kind van 1 jaar oud is woensdagmiddag zwaargewond geraakt toen deze in het water was gevallen. Het kind werd ontdekt nadat het enige minuten in het water had gelegen. Het kind werd uit het water gehaald waarna de reanimatie werd gestart.

Niet veel later waren de professionele hulpdiensten waaronder de brandweer, politie en het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Na stabilisatie is het kindje met een spoedtransport naar het Sophia Kinderziekenhuis gebracht. De toestand de peuter is kritiek. Hoe het incident heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

 

 

Update 19:04 uur :

 

Related Articles

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

1 REACTIE

  1. Na het bekijken van de video beelden heb ik mij er over verbaasd het terwijl de ambulance bezig was om richting Algera Brug te rijden die bus die op dat moment op het Capelse plein geen voorrang aan deze ambulance gaf waardoor de ambulance geen gebruik meer kon maken van de busbaan. Onnodig tijd verlies. Hoog tijd dat hierover een procede afspraak gemaakt wordt met de busmaatschappij. Anneke

Comments are closed.

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg