Kleine brand in tuin na brandende lappen met olie op bankstel Torenwacht Leiderdorp

zaterdag 12 september 2015 21:46

Leiderdorp – Vanavond om 20:46 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand op de Torenwacht in Leiderdorp. Ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van een woningbrand maar van een kleine buitenbrand in de tuin van de woning. Aldaar hadden wat meubels vlam gevat. Eerder waren deze meubels door middel van een lap ingesmeerd met olie.

De lap is na het insmeren op / bij de meubels blijven liggen wat uiteindelijk ontvlamt is. De brandweer heeft uiteindelijk geen inzet gedaan. Wel heeft men een nacontrole uitgevoerd waarop alle hulpdiensten weer retour zijn gegaan.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_9262 IMG_9265

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand in tuin na brandende lappen met olie op bankstel Torenwacht Leiderdorp
Schrijver:

 

 

Leiderdorp – Vanavond om 20:46 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand op de Torenwacht in Leiderdorp. Ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van een woningbrand maar van een kleine buitenbrand in de tuin van de woning. Aldaar hadden wat meubels vlam gevat. Eerder waren deze meubels door middel van een lap ingesmeerd met olie.

De lap is na het insmeren op / bij de meubels blijven liggen wat uiteindelijk ontvlamt is. De brandweer heeft uiteindelijk geen inzet gedaan. Wel heeft men een nacontrole uitgevoerd waarop alle hulpdiensten weer retour zijn gegaan.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_9262 IMG_9265

 

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Zuidland - Zaterdagmorgen 30 mei rond 2.20 uur was brand ontstaan in een woning aan de Hoofd in Zuidland. Één persoon is bij de brand uit het raam gesprongen, een andere bewoner kon door de brandweer via een ladder gered worden. Beide slachtoffers zijn in de ambulance...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!