Dode na brand in woning Prinses Beatrixlaan Bergen op Zoom

zondag 13 september 2015 09:20

Bergen op Zoom – Bij een brand in een woning aan de Prinses Beatrixlaan is in de nacht van Zaterdag op Zondag een dode gevallen. De brandweer kreeg melding van brand en ging vervolgens naar het adres. Aldaar bleek er inderdaad brand te woedden waarop de spuitgasten naar binnen gingen.

Tijdens het blussen werd het stoffelijk overschot van vermoedelijk de bewoner aangetroffen. De brand zelf was snel onder controle. De politie is een onderzoek gestart maar gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf. De oorzaak is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na brand in woning Prinses Beatrixlaan Bergen op Zoom
Schrijver:

 

 

Bergen op Zoom – Bij een brand in een woning aan de Prinses Beatrixlaan is in de nacht van Zaterdag op Zondag een dode gevallen. De brandweer kreeg melding van brand en ging vervolgens naar het adres. Aldaar bleek er inderdaad brand te woedden waarop de spuitgasten naar binnen gingen.

Tijdens het blussen werd het stoffelijk overschot van vermoedelijk de bewoner aangetroffen. De brand zelf was snel onder controle. De politie is een onderzoek gestart maar gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf. De oorzaak is niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!