Man faked hartaanval tijdens game Prisonescape, hulpdiensten rukken massaal uit Noordsingel Rotterdam

0

Rotterdam – Een man heeft zaterdagmiddag een hoop hulpdiensten opgetrommeld toen hij bezig was met een game. De man was in de oude gevangenis aan de Noordsingel een spel aan het spelen genaamd Prisonescape en deed net alsof hij een hartaanval kreeg. Deze leek heel echt waarop zijn medespelers besloten om de hulpdiensten te bellen. Hierop rukten twee ambulances, de brandweer en meerdere politie-eenheden uit voor de reanimatie.

Eenmaal aangekomen bleek het te gaan om een valse melding. De man had niet gereageerd op het codewoord om het spel te stoppen. Toen de hulpdiensten ter plaatse waren gaf hij zelf aan dat het om een grapje ging en ontwaakte “uit zijn dood”. De hulpverleners waren niet blij en zullen alle kosten op de man proberen te verhalen.

“De Prison Escape is een unieke beleving waarin je drie uur lang een gevangene bent in een echte gevangenis. Samen met 130 medegevangenen wordt jij in de Noordsingel gevangenis te Rotterdam opgesloten. Je hebt 1 duidelijk doel: ontsnap uit de gevangenis!”