Man faked hartaanval tijdens game Prisonescape, hulpdiensten rukken massaal uit Noordsingel Rotterdam

zondag 13 september 2015 07:58

Rotterdam – Een man heeft zaterdagmiddag een hoop hulpdiensten opgetrommeld toen hij bezig was met een game. De man was in de oude gevangenis aan de Noordsingel een spel aan het spelen genaamd Prisonescape en deed net alsof hij een hartaanval kreeg. Deze leek heel echt waarop zijn medespelers besloten om de hulpdiensten te bellen. Hierop rukten twee ambulances, de brandweer en meerdere politie-eenheden uit voor de reanimatie.

Eenmaal aangekomen bleek het te gaan om een valse melding. De man had niet gereageerd op het codewoord om het spel te stoppen. Toen de hulpdiensten ter plaatse waren gaf hij zelf aan dat het om een grapje ging en ontwaakte “uit zijn dood”. De hulpverleners waren niet blij en zullen alle kosten op de man proberen te verhalen.

“De Prison Escape is een unieke beleving waarin je drie uur lang een gevangene bent in een echte gevangenis. Samen met 130 medegevangenen wordt jij in de Noordsingel gevangenis te Rotterdam opgesloten. Je hebt 1 duidelijk doel: ontsnap uit de gevangenis!”

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man faked hartaanval tijdens game Prisonescape, hulpdiensten rukken massaal uit Noordsingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man heeft zaterdagmiddag een hoop hulpdiensten opgetrommeld toen hij bezig was met een game. De man was in de oude gevangenis aan de Noordsingel een spel aan het spelen genaamd Prisonescape en deed net alsof hij een hartaanval kreeg. Deze leek heel echt waarop zijn medespelers besloten om de hulpdiensten te bellen. Hierop rukten twee ambulances, de brandweer en meerdere politie-eenheden uit voor de reanimatie.

Eenmaal aangekomen bleek het te gaan om een valse melding. De man had niet gereageerd op het codewoord om het spel te stoppen. Toen de hulpdiensten ter plaatse waren gaf hij zelf aan dat het om een grapje ging en ontwaakte “uit zijn dood”. De hulpverleners waren niet blij en zullen alle kosten op de man proberen te verhalen.

“De Prison Escape is een unieke beleving waarin je drie uur lang een gevangene bent in een echte gevangenis. Samen met 130 medegevangenen wordt jij in de Noordsingel gevangenis te Rotterdam opgesloten. Je hebt 1 duidelijk doel: ontsnap uit de gevangenis!”

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!