Politie doet onderzoek naar vermeende schietpartij Dorpsstraat Gouderak

0

Gouderak – Rond middernacht werd de politie gebeld dat er meerdere schoten / knallen zouden zijn gehoord op de Dorpsstraat in Gouderak. De politie ging met veel eenheden ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse bleken veel mensen meerdere knallen te hebben gehoord. Door getuigen werd gesproken over ‘zes schoten’. Echter werd er geen slachtoffer aangetroffen. Het plaats delict werd ruim afgezet. Aangezien de Dorpsstraat een belangrijke doorgaande weg is leverde dit veel hinder op. Vanaf de rotonde bij de N207 mocht zowel gemotoriseerd verkeer als fietsers er niet meer door. Iedereen moest omrijden via Stolwijk / Berkenwoude om in Gouderak te kunnen komen.

De recherche heeft ter plaatse onderzoek verricht. Ook een politiehond is later in de nacht gekomen en heeft het gehele plaats delict zorgvuldig afgezocht. Of er wat gevonden is zal later blijken. rond half vier werd de afzetting opgeheven. De politie zal haar onderzoek voortzetten.

Foto’s: Marco van Bemmel

Dorpsstraat GDK (9) [1600x1200] Dorpsstraat GDK (13) [1600x1200] Dorpsstraat GDK (19) [1600x1200] Dorpsstraat GDK (28) [1600x1200] Dorpsstraat GDK (30) [1600x1200]