Politie doet onderzoek naar vermeende schietpartij Dorpsstraat Gouderak

zondag 13 september 2015 07:50

Gouderak – Rond middernacht werd de politie gebeld dat er meerdere schoten / knallen zouden zijn gehoord op de Dorpsstraat in Gouderak. De politie ging met veel eenheden ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse bleken veel mensen meerdere knallen te hebben gehoord. Door getuigen werd gesproken over ‘zes schoten’. Echter werd er geen slachtoffer aangetroffen. Het plaats delict werd ruim afgezet. Aangezien de Dorpsstraat een belangrijke doorgaande weg is leverde dit veel hinder op. Vanaf de rotonde bij de N207 mocht zowel gemotoriseerd verkeer als fietsers er niet meer door. Iedereen moest omrijden via Stolwijk / Berkenwoude om in Gouderak te kunnen komen.

De recherche heeft ter plaatse onderzoek verricht. Ook een politiehond is later in de nacht gekomen en heeft het gehele plaats delict zorgvuldig afgezocht. Of er wat gevonden is zal later blijken. rond half vier werd de afzetting opgeheven. De politie zal haar onderzoek voortzetten.

Foto’s: Marco van Bemmel

Dorpsstraat GDK (9) [1600x1200] Dorpsstraat GDK (13) [1600x1200] Dorpsstraat GDK (19) [1600x1200] Dorpsstraat GDK (28) [1600x1200] Dorpsstraat GDK (30) [1600x1200]

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie doet onderzoek naar vermeende schietpartij Dorpsstraat Gouderak
Schrijver:

 

 

Gouderak – Rond middernacht werd de politie gebeld dat er meerdere schoten / knallen zouden zijn gehoord op de Dorpsstraat in Gouderak. De politie ging met veel eenheden ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse bleken veel mensen meerdere knallen te hebben gehoord. Door getuigen werd gesproken over ‘zes schoten’. Echter werd er geen slachtoffer aangetroffen. Het plaats delict werd ruim afgezet. Aangezien de Dorpsstraat een belangrijke doorgaande weg is leverde dit veel hinder op. Vanaf de rotonde bij de N207 mocht zowel gemotoriseerd verkeer als fietsers er niet meer door. Iedereen moest omrijden via Stolwijk / Berkenwoude om in Gouderak te kunnen komen.

De recherche heeft ter plaatse onderzoek verricht. Ook een politiehond is later in de nacht gekomen en heeft het gehele plaats delict zorgvuldig afgezocht. Of er wat gevonden is zal later blijken. rond half vier werd de afzetting opgeheven. De politie zal haar onderzoek voortzetten.

Foto’s: Marco van Bemmel

Dorpsstraat GDK (9) [1600x1200] Dorpsstraat GDK (13) [1600x1200] Dorpsstraat GDK (19) [1600x1200] Dorpsstraat GDK (28) [1600x1200] Dorpsstraat GDK (30) [1600x1200]

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!