Twee gewonden na ongeval op snelweg A20 Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Vlaardingen – Bij een ongeval op de snelweg A20 zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt. Een van de auto’s reed achterop een vrachtwagen waarna de auto ging spinnen. Hierdoor raakte deze een andere auto die eveneens zwaar beschadigd raakte.

Door de brokstukken was er nog een derde automobilist bij betrokken. Deze liep slechts lichte schade op. Vanwege de klap moesten twee personen naar het ziekenhuis worden gebracht. Door het ongeval was er sprake van een forse file. Een verkeersregelaar die het zag gebeuren heeft direct voor een veilige afzetting gezorgd.

Foto’s : Marco van Bemmel

AvcBIh2cApLRQceGgEMfFjo_UzA5X8hyxBdbC5i_1KiN AjpFiIscMJPUZYQtAouPWD3JSjLuYs8OKVubE2YKZ58D Ah0xfJJvWjqSOIZ1G6amflGL0ZSJ0ldrxCX5USk2Zy0m AgH_cYwoRhFahaHznrAgJkjBeM4YeuvyIBkS6_aIWZDB As8yPeiUxdFcZkBjuEWcFUh8lnIhJBH1XCsgH-ymwVTu

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd