Drie gewonden nadat automobilist Blokker binnen rijdt Dr Wiardi Beckmansingel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Vlaardingen – Een automobilist heeft woensdagmiddag drie mensen verwond nadat deze een filiaal van de Blokker aan de Dr. Wiardi Beckmansingel is binnen gereden. De gewonden waren een gezin  die op de stoep stond toen de auto hen aanreed. De vrouw en het meisje liepen door het ongeval nekletsel op. De man moest het bekopen met meerdere botbreuken.

Vanwege de ernst van de verwondingen kwam het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Alle slachtoffers zijn behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. In de winkel raakte er niemand gewond. Ook de automobilist kwam er met de schrik vanaf. Waardoor het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend. De schrik zit er in goed in.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd