Man (36) doodgeschoten in woning na overval Betuwestraat Tilburg

Date:

Share post:

- Advertisement -

Tilburg – In een woning aan de Betuwestraat is dinsdag 15 september 2015 rond 16.25 uur een man bij een schietincident overleden. De politie kreeg een melding van een overval waarbij twee daders gevlucht waren. In de woning werden naast het slachtoffer nog vier mannen aangetroffen.

Het gaat om Tilburgers (26, 38, 47 en  53 jaar).  Zij zijn aangehouden, de recherche onderzoekt  hun betrokkenheid. De politie heeft een vermoeden over de identiteit van het slachtoffer maar nog geen zekerheid daarover.
In de loop van de avond werd nog een vijfde verdachte aangehouden. Het gaat om een 31-jarige Tilburger.

Sporen- en buurtonderzoek
In de woning wordt een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. Agenten hebben buurtbewoners bevraagd. Er zijn enkele getuigen gehoord. Er is door agenten een massale zoekactie ingesteld naar de twee vermoedelijke daders die gevlucht zouden zijn in de richting van het centrum. Daarbij werd gebruikgemaakt van de politiehelikopter. Ook is een politiehond ingezet. Aan aangesloten buurtbewoners werd een burgernetbericht met het signalement van de daders verstuurd.

Tekst Burgernet:
Gew. overval Tbg Betuwestraat, 2 daders, do getint, grijze hoodi met capuch., zw trainingsbroek m witte strepen, 1. 90 m lang, VUURWAPEN Tips? Bel nu 112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd